Equip

Apartat pendent d’actualització

PILAR BERNAT ALUJA

Vaig estudiar Psicologia durant 5 anys a la Universitat Autònoma de Barcelona i, més tard, Llenguatge i Comunicació. Dos àmbits que també m’apassionen són la Psicomotricitat i l’Estudi de la veu. Treballo a la Fundació MAP des de fa molts anys, tots els que porto vivint al Ripollès! I, a dia d’avui, encara descobreixo coses noves cada dia! Dedico la meva jornada laboral als Serveis a la Infància -especialment al CDIAP i al Servei +5- del Centre Tàndem. El meu lema consisteix a no perdre mai la capacitat d’apassionar-me i de ser feliç en la meva vida.

NAIARA MUÑOZ PUIG

Sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona i, des del començament, el que més interès em va despertar són les primeres etapes del desenvolupament de les persones, per la qual cosa em vaig especialitzar en psicologia infantil i juvenil a la Universitat de Barcelona. Els meus principals camps d’interès sempre han estat els trastorns i dificultats d’aprenentatge,  conducta i trastorns del neurodesenvolupament, així com també el treball de l’autoestima, les emocions, les pors i l’ansietat.

M’agrada treballar (i tinc la ferma convicció que és el millor) colze a colze amb les famílies, lluitant conjuntament per aconseguir un major benestar. Tinc la gran sort d’haver pogut convertir la meva vocació en professió, per aquest motiu continuo formant-me i aprenent dia a dia per créixer com a professional i persona.

MARTA SERRATOSA MASRAMON

Sóc diplomada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona i tinc un Màster en Musicoteràpia per la Universitat Ramon Llull. També he cursat el Màster en Motricitat Orofacial de la Universitat de Manresa. Des de sempre la meva carrera professional ha anat encaminada en el camp de la comunicació i l’expressió. Aquest interès m’ha portat a participar en tallers i cursos de diferents disciplines: dicció, veu, tècnica vocal, expressió corporal, interpretació, llenguatge oral i escrit, etc. 

ESTER ORDEIG

L’Ester és de Sobremunt. Va estudiar Treball Social i és l’actual treballadora social del Centre Tàndem, on la podeu trobar cada dilluns al matí.