BONA VALORACIÓ DE LA PRIMERA TROBADA DE FAMÍLIES DEL CDIAP

Trobada Famílies-5Ahir dimecres 7 de juny va tenir lloc la primera trobada de famílies d’infants atesos al CDIAP del Centre Tàndem, a la sala polivalent del restaurant CAT Can Guetes de Ripoll. Hi van assistir unes catorze famílies, que van poder escoltar testimonis i debatre sobre la importància de l’entorn familiar com a motor del desenvolupament.

La trobada va constar d’una primera xerrada a càrrec del doctor en psicologia Climent Giné sobre les pràctiques educatives familiars com a motor de desenvolupament i qualitat de vida. Seguidament els professionals del CDIAP van exemplificar amb un vídeo amb testimonis com la col·laboració de la família a casa pot ajudar al desenvolupament dels seus fills i filles. I, finalment, es va fer una dinàmica amb grups per debatre com poden les famílies ajudar a millorar el servei de CDIAP.

Mentre l’acte es duia a terme, els fills i filles dels assistents van poder divertir-se fent jocs infantils al vestíbul del CAT.

Els assistents van valorar molt positivament la trobada i van proposar de poder fer més xarxa amb les famílies i Centre Tàndem per compartir experiències, vivències i recursos.

Trobada Famílies-1

 

Trobada Famílies-4

 

Trobada Famílies-8

 

Trobada Famílies-9

 

Trobada Famílies-6

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Tàndem, Infància (3 a 6 anys), Primera infància (0 a 3 anys), Xerrades i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.