CAP NEN ENRERE EN LA LECTURA

Aquest és un dels lemes utilitzats pel projecte UBinding, que té com a objectiu desenvolupar eines per tal que les persones adquirim i millorem les habilitats lectores.

Aquest projecte de recerca de la Universitat de Barcelona ha desenvolupat una metodologia, avalada científicament, per la detecció, prevenció i tractament de les dificultats lectores, ja que llegir de manera correcta és una de les claus per tenir un bon desenvolupament acadèmic.

L’entrenament amb UBinding és individualitzat i sistemàtic, les sessions són adaptades al nivell de cada nen i nena i estan plantejades com un joc. A més es poden realitzar des de casa, només necessites un ordinador, un ratolí i connexió a Internet.

Els estudis que s’han realitzat entorn aquesta metodologia, asseguren que en més del 90% dels casos, els nens i nenes que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats.

Al Centre Tàndem fa més de 5 anys que col·laborem en aquest projecte amb la Universitat de Barcelona, creiem en la seva eficàcia (els estudis així ho indiquen) i acompanyem família i nens i nenes en els seus entrenaments diaris des de casa amb aquesta plataforma.

Vols informar-te més sobre aquesta metodologia? Truca’ns sense compromís i resoldrem els teus dubtes al 972700384. També ens pots escriure a centretandem@fundaciomap.com

Imatge extreta de la web ubinding.cat
Aquesta entrada ha esta publicada en Centre Tàndem. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.