ELS BENEFICIS DE LA CAL·LIGRAFIA I EL LETTERING

Cal i let-3Una de les noves activitats que oferirà el Centre Tàndem de cara al curs 2017-2018 és un taller de cal·ligrafia i lettering, que tindrà lloc els dilluns de 18.30 a 19.30h o els divendres de 17.15 a 18.15h (depenent dels grups). Està pensat per a nens i nenes a partir de 10 anys i són molts els beneficis que pot aportar a nivell psicològic i d’aprenentatge.

La cal·ligrafia i l’escriptura manual són uns grans aliats per combatre l’estrès i millorar aspectes com la memòria, la concentració, la creativitat o la motricitat fina.

A nivell psicològic, els moviments repetitius i precisos afavoreixen el mindfulness i els estats meditatius. Alhora, pot convertir-se en una activitat rehabilitadora per a infants i joves amb trastorns per dèficit d’atenció o que necessitin millorar problemes de conducta i d’estabilitat emocional.

A nivell d’aprenentatge, es poden produir millores en la memòria, la concentració, la comprensió lectora, la percepció visual, la pucritud, l’ordre i l’ortrografia.

Descobriu més beneficis en aquesta presentació, que alhora explica com és el taller que es farà al Centre Tàndem.

Cal·ligrafia i Lettering-1

 

 

Cal i let-2

 

Més informació sobre les activitats per a infants i joves del Centre Tàndem per al curs 2017-2018

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Adolescents i joves (12 a 18 anys), Centre Tàndem, Nens i nenes (6 a 12 anys), Recursos, Tallers i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.