ADEÚ FÒRUM!

El Fòrum adreçat a les famílies que fins ara constava a l’apartat Espai Famílies d’aquest blog, ha deixat de ser operatiu des de setembre de 2019 a causa de l’escassa utilització. Aquesta és l’explicació de l’equip del Centre Tàndem:

“Hola famílies!

Us volem fer coneixedores de la decisió presa per l’equip en relació al fòrum per famílies del nostre blog. Després d’uns mesos en funcionament i valorant la poca participació que hi ha hagut per part de professionals i famílies, hem valorat que el fòrum no era una eina útil que complís amb els objectius principals pels quals es va crear: compartir inquietuds i crear xarxa de suport entre famílies.

Per aquest motiu, l’equip ha decidit suprimir el fòrum de l’espai famílies i mantenir només el racó informatiu, on es descriuen les diferents prestacions i recursos educatius que les famílies poden sol·licitar.

Tot i la decisió presa, quedem oberts a nous suggeriments que ens pugueu fer arribar i que creieu que siguin positius per teixir nous vincles. Moltes gràcies per les vostres aportacions.

Equip Centre Tàndem”

Aquesta entrada ha esta publicada en Centre Tàndem. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.