BONA PARTICIPACIÓ A LA XERRADA “LES EMOCIONS A CASA”

XerradaEmocions-1La xerrada “Les emocions a casa”, que va tenir lloc el dimarts 7 de març al Centre Tàndem, va comptar amb més de 20 persones assistents. La psicòloga Naiara Muñoz va explicar en què consisteix l’educació emocional i com gestionar les pròpies emocions i les dels nostres fills i filles, infants i adolescents.

Al final de la xerrada hi va haver intervencions i preguntes dels participants i es va donar informació sobre un taller que es vol oferir als pares i mares per aprofundir en tots els aspectes exposats: aprendre a reconèixer, comprendre i gestionar les pròpies emocions; aprendre estratègies per gestionar les emocions dels nostres fills, millorar la comunicació familiar, potenciar les emocions positives, conèixer recursos per treballar les emocions des de casa i treballar els límits.

XerradaEmocions-1

XerradaEmocions-2

XerradaEmocions-3
XerradaEmocions-4

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Tàndem, Infància (3 a 6 anys), Nens i nenes (6 a 12 anys), Primera infància (0 a 3 anys), Recursos, Xerrades i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.