L’ESPAI FAMÍLIES DEL BLOG DEL TÀNDEM

L’Ester Ordeig, treballadora social del Centre Tàndem, recomana a les famílies visitar l’espai que hem creat per elles en aquest blog. Aquí teniu el seu escrit:

“Hola famílies!!!

Avui us escrivim per recordar-vos l’Espai Famílies!! Un espai dissenyat per informar-vos dels diferents recursos que us poden ser útils en el dia a dia i per donar-nos un punt de suport entre tots per resoldre totes aquelles inquietuds que tinguem. Aquest espai el podeu trobar blog del Centre Tàndem.

L’Espai Famílies consta del racó informatiuon es descriuen les diferents prestacions i recursos educatius que es poden sol·licitar (Ull!! Cal mirar abans si es compleixen els requisits).

També està format per l’espai Fòrum, que busca resoldre tots aquells dubtes i inquietuds més personals als quals el racó informatiu no pot donar resposta. És un espai més proper, més familiar, un racó col·lectiu on els professionals (juntament amb tots vosaltres) donarem resposta als dubtes que es plantegin.

El Fòrum per famílies és un lloc dinàmic on es compartiran informacions i idees entre les famílies ateses pel centre amb total confidencialitat i qui sap si més endavant podria ser útil per poder organitzar trobades periòdiques entre tots nosaltres.

Al Fòrum podem parlar de tot allò que ens preocupa com a pares, les hores que passa el nostre fill jugant a videojocs, com fer-ho perquè se’n vagi a dormir sense fer cap rabieta, què fer quan té por a la nit i no dorm, com evitar que digui paraulotes…, totes aquestes inquietuds i més ho podem trobar i debatre aquí. Donem-li vida, fem possible aquest espai proper, càlid i familiar entre tots!!”.

Aquesta entrada ha esta publicada en Centre Tàndem, Recursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.