REOBERTURA DE LES SESSIONS INDIVIDUALS DEL SERVEI PRIVAT +5 DEL CENTRE TÀNDEM

A partir del dilluns 4 de maig, el Centre Tàndem ha reprès les sessions individuals de fisioteràpia del servei privat +5. A partir del dimecres 13 de maig, també es reemprendran les sessions individuals de logopèdia, psicologia i reforç escolar, complint totes les mesures de seguretat i protecció per a les famílies i els menors. Cal demanar cita prèvia al 972 700 384.

El Centre Tàndem compleix amb totes les mesures de seguretat establertes i els professionals estan preparats amb els EPI necessaris i seguint les indicacions de seguretat i higiene establertes. Pel que fa a les famílies i als menors, es demana que compleixin les mesures de protecció següents:

Pel que fa als infants amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) que vinguin al Centre Tàndem, fem aquestes recomanacions a les famílies:

Continuen tancats el servei de CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç dels 0 als 6 anys), concertat amb la Generalitat, així com les activitats i sessions grupals.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l’equip del Centre, de dilluns a divendres, de 8 a 13h i de 15 a 20h.

Aquesta entrada ha esta publicada en Centre Tàndem. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.